Käyttäjäkokemukset

Vihdoinkin uskalsin yrittää!

Olin pohtinut oman yrityksen perustamista jo vuosia. Harkitsevan luonteeni vuoksi olin joka kerta tullut siihen tulokseen että en vaan uskalla aloittaa. Osaaminen oli kunnossa ja asiakkaitakin uskoin kyllä saavani. Jostain syystä yrityksen perustaminen toi minulle kuitenkin ensimmäiseksi mieleen konkurssin. Kynnystä aloittamiseen nosti turvallinen palkkatyö jossa viihdyn.

Ajat muuttuvat, eikä palkkatyökään tänä päivänä niin varmaa ole. Tuttavani vinkkasi että nykyään on mahdollisuus toimia yrittäjänä ilman että perustaa edes toiminimeä. Tutkin ja pohdin asiaa vielä puoli vuotta ennen kuin uskalsin tehdä päätöksen. Otin varman päälle ja nyt laskutan ilman yritystä töitäni päätyön ohessa. Toimipisteen laskutuspalvelu sopii minulle erinomaisesti ja jos minulla on kysyttävää, niin soitan ja saan vastauksen heti. Töitä onkin tullut mukavasti ja asiakkaat ovat tyytyväisiä.

Alan pikku hiljaa uskomaan itseeni myös yrittäjän roolissa ja nyt harkitsen, josko luopuisin päätyöstäni ja ryhtyisin käyttämään laskutuspalvelua kokopäiväisesti. Tuolloin voisin ottaa vastuulleni isompia kokonaisuuksia. Haaveissa on edelleen se oman yrityksen aloittaminen. Otan askeleen kerrallaan ja kukaties jossain vaiheessa sekin tulee ajankohtaiseksi, mutta toistaiseksi käytän laskutuspalvelua. Siinä vaiheessa olen varma, että ammattitaitoani tarvitaan ja asiakkaita on riittävästi, koska olen saanut harjoitella Toimipisteen kautta. Suosittelen lämpimästi - palvelu sopii myös meille harkitsevimmillekin!

Terhi, Kouluttaja

Voiko se olla näin nopeaa?

Olin sopinut toimeksiantajani kanssa että lasku maksetaan saman tien kun se saapuu sähköpostilla. Lasku lähti aamupäivällä ja toimeksiantajan suoritus saapui iltapäivällä. Palkkanikin maksettiin samana päivänä. Toimipiste.fi:n Laskutuspalvelun toiminta on todella nopeaa.

Markku, myyjä

Enpä ole ennen näin paljon tienannutkaan!

Olin vaihtamassa työpaikkaa ja uusi firma toimii Englannissa. Työni tapahtuu etänä ja korvaus lasketaan tuloksistani. Vaihdoin työpaikan laskutuspalveluun, koska uudessa paikassa oli enemmän ammatillisia haasteita. Asiantuntijan palkkataso Englannissa on korkeampi ja laskin tuntiveloituksen siten että se kannattaa kummallekin osapuolelle. Tienaan huomattavasti paremmin nyt kuin aiemmassa työpaikassani, jossa kohta lähtöni jälkeen viuhui YT-luuta oikein kunnolla.

Aki, IT-osaaja

Taito säilyi vaikka siirryinkin eläkkeelle!

Olin tehnyt pitkän uran suunnittelijana. Kun siirryin eläkkeelle, niin se kokopäiväisesti kiikkustuolissa olo ei minua houkutellut. Työnantajani ehdottikin, josko tekisin silloin tällöin jonkun projektin heille ja laskuttaisin tunneistani. Nyt on vapaa-ajan harrastukset ja työt hyvässä tasapainossa eikä tule aika pitkäksi. Jotenkin tuntuu että minua arvostetaan työpaikassakin jopa aiempaa enemmän. He kutsuvatkin minut yleensä hiukan haastavampiin projekteihin. Eläkeläisenä saan tehdä töitä juuri niin paljon kuin itse haluan kun käytän laskutuspalvelua.

Riitta, suunnittelija

Toiminimeä ei kannattanut perustaa!

Huipulla tuulee ja suuria muutoksia tapahtuu nopeastikin. Toimitusjohtajan vaihto tapahtui vartissa. Hain sopivaa työpaikkaa 4 kuukautta ennen kuin se löytyi. Sillä välin sain puskaradion kautta muutaman kiinnostavan konsulttiprojektin. Niitä varten ei mitään yritystä kannattanut perustaa, joten piti löytää keino laskuttaa ilman yritystä. Rekisteröinti toimipiste.fi laskutuspalveluun ja verokortti heille. Hyvät neuvot tulivat myös kuin apteekin hyllyltä.

Seppo, toimitusjohtaja

Loistoratkaisu parturin vuokratuolillekin!

Minulle tarjoutui mahdollisuus tehdä alani töitä parturissa. Liikkeen omistaja tarjosi vuokratuolisopimusta. Vuokratuolilainen perustaa usein toiminimen, että pystyy laskuttamaan liikettä. Minua perustaminen ei kiinnostunut joten päätin laskuttaa ilman yritystä Toimipisteen kautta.

Tein vuokratuolisopimuksen omiin nimiini ja sovimme että Toimipiste.fi:n laskutuspalvelu hoitaa laskutuksen ja palkanmaksun. Kerran kuussa käymme liikkeen omistajan kanssa läpi mikä on nettolaskutukseni hänelle. Teen laskumääräyksen extranetissä ja lasku tulee liikkeeseen sähköpostilla. Kohta onkin palkka tililläni ja ilman mitään byrokratiaa!

Seija, Parturi

Lisätietoa vuokratuolilaskuttamisesta löydät täältä.

Rekisteröidy nyt

Liittyminen on maksutonta. Saat tunnukset välittömästi!

 
Toimipiste.fi

Laskuta työsi helposti Toimipisteen kautta ilman yrityksen perustamista.
Silloin saat olla oman alasi ammattilainen ja keskittyä työsi tekemiseen!

Palvelumme sopii Sinulle kun omaat Taitoa ja haluat Ansaita sillä.
Jätä laskutus, paperityöt ja byrokratian kanssa painiminen meidän hoidettavaksemme!
Se kun on se Meidän Taitomme!

Avaa Oma Toimipisteesi!

Käyttäjätunnukset saman tien:

  • Maksutta
  • Helposti
  • Ilman velvoitteita
  • Aloitus vaikka heti

 

Liity maksutta!

Kirjautuminen