Mekin laskutamme työmma toimipiste.fi palvelun kautta

Keskity osaamiseesi ja Toimipiste.fi hoitaa loput!

Laskutuspalvelu käytännössä

Näin helppoa se todellakin on:

Aloita meillä

Kevytyrittäjyys ja laskutuspalvelun käytön aloittaminen on helppoa, se ei maksa mitään eikä velvoita palvelun käyttöön.

Liittyessäsi saat heti Oma Toimipiste -sivun käyttöösi ja siellä pystyt seuraamaan laskutuspalvelusi tapahtumia, luomaan laskuja, ilmoittamaan palkan nostosta jne. Saat käyttöösi myös tarvittavat lomakkeet päivärahojen ja muiden kulujen ilmoittamiseen sekä työtehtävän sopimusmallin.

Voit liittyä, vaikka sinulla ei vielä olisikaan toimeksiantoja ja pääset tutustumaan laskutuspalveluun etukäteen. Ja tietysti voit rekisteröidyttyäsi aloittaa laskutuksen koska tahansa, jopa saman tien!

Päätä itse

Laskutuspalvelun kautta toimit kevytyrittäjänä, jolloin pystyt itse vaikuttamaan mitä teet, milloin, kenelle ja mihin hintaan. Päätät itse työn ja vapaa-ajan suhteen sekä määrittelet ansiotasosi. Joustavampaa tapaa työskennellä tuskin onkaan!

Hankit itse asiakkaasi ja sovit heidän kanssaan työn sisällön ja ehdot. Asiakkaasi voivat olla yrityksiä, yhteisöjä tai kotitalouksia (huom. kotitalousvähennys) ja sijaita Suomessa tai ulkomailla.

Mikäli työ vaatii materiaaleja, niidenkin laskuttaminen onnistuu samalla laskulla. Laskutuspalvelun käyttö on helppoa myös asiakkaallesi!

Tee työ

Tee työsi sopimanne mukaisesti, huolella ja ammattitaidolla. Silloin asiakkaasi saa lupaamasi palvelut ja laskun maksaminen sujuu mutkitta.

Kauttamme toimiessasi olet työtehtävää suorittaessasi vakuutettu tapaturma-, vastuu ja oikeusturvavakuutuksin. Tämä on osa laskutuspalveluamme, eikä sinun tarvitse itse tehdä tällaisia sopimuksia vakuutusyhtiöiden kanssa.

Luo lasku

Työn tai työvaiheen valmistuttua lähetät laskutustoimeksiannon meille Oma Toimipiste -sivusi kautta.

Laskusi lähtee asiakkaallesi toimistoaikaan samana arkipäivänä. Lähetys asiakkaallesi voi tapahtua sähköpostilla, e-laskuna tai perinteisenä 1. luokan kirjeenä. Laskun tilan näet reaaliaikaisesti extranetissä Oma Toimipiste -sivullasi.

Nauti palkasta

Kun asiakkaasi suoritus näkyy tilillämme, maksamme sinulle viipymättä palkan haluamallasi tavalla.

Kun laskutat ilman yritystä, palkkasi muodostuu näin:

Laskusi arvonlisäverottomasta summasta vähennetään ensin mahdolliset kulut (esim. materiaali- ja matkakulut). Jäljellejäävä osuus on ennakonpidätyksen alaista bruttotuloasi (työtuloa).

Ennakonpidätyksen jälkeen nettopalkasta vähennetään palkkion lisäksi palvelumaksumme sekä vakuutusmaksut ja sairausvakuutusmaksu. Tästä muodostuu nettopalkkasi, jonka maksamme tilillesi.

Mikäli olet YEL -vakuutusvelvollinen ja valtuuttanut meidät hoitamaan vakuutuksen puolestasi, niin teemme myös YEL -vakuutusmaksun pidätyksen nettopalkastasi.

Palkanmaksun yhteydessä sinulle maksetaan korvaus työstäsi aiheutuneista kuluista  kokonaisuudessaan, eikä niistä siten mene mitään veroja.

Jokaisesta palkanmaksusta saat palkkaerittelyn sähköpostiisi automaattisesti.

 

Rekisteröidy nyt

Liittyminen on maksutonta. Saat tunnukset välittömästi!

 
Toimipiste.fi

Laskuta työsi helposti Toimipisteen kautta ilman yrityksen perustamista.
Silloin saat olla oman alasi ammattilainen ja keskittyä työsi tekemiseen!

Palvelumme sopii Sinulle kun omaat Taitoa ja haluat Ansaita sillä.
Jätä laskutus, paperityöt ja byrokratian kanssa painiminen meidän hoidettavaksemme!
Se kun on se Meidän Taitomme!

Avaa Oma Toimipisteesi!

Käyttäjätunnukset saman tien:

  • Maksutta
  • Helposti
  • Ilman velvoitteita
  • Aloitus vaikka heti

 

Liity maksutta!

Kirjautuminen